wiettlerinjehuis.nl

BVO – woonfraude.nl

Bewust Toetsen ! Beter vooraf dan achteraf.

bewust huren logo

Laatste Site update

Laatste site update is geweest op

[9 maart 2014]

in deze sectie

Info: In deze update komt er een einde aan de zaak tussen Liander en mij, na betaling van een in het vonnis gesteld bedrag en starten de onderhandelingen met de tegenpartij.

Disclaimer

In deze disclaimer  wordt verstaan onder:

* de eigenaar: de eigenaar van de website;
* gebruik(en): alle denkbare handelingen;
* u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
* de content: alle in de website aanwezige inhoud;

  1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s die onder www.wiettelerinjehuis.nl, worden bekeken. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  2. De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op aan de deze website gekoppelde bestanden.
  4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten, maar zijn toegestaan met bronvermelding, waaronder ook trackbacks, deeplinks of hotlinks worden verstaan. Zonder correcte bronvermelding vervalt dit vrije gebruik.
  5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor uitingen (waaronder stellingen, reacties of anderzins wordt verstaan) die door gebruikers en /of bezoekers van de website worden gedaan.
  6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht.