wiettlerinjehuis.nl

BVO – woonfraude.nl

Bewust Toetsen ! Beter vooraf dan achteraf.

bewust huren logo

Laatste Site update

Laatste site update is geweest op

[9 maart 2014]

in deze sectie

Info: In deze update komt er een einde aan de zaak tussen Liander en mij, na betaling van een in het vonnis gesteld bedrag en starten de onderhandelingen met de tegenpartij.

Externe Informatie

Bureau Vastgoed onderzoek: te bereiken via de website www.woonfraude.nl

Bureau Vastgoed Onderzoek is een uitstekende partner in preventie en repressie rond woon en documentfraude, overlast en leefbaarheid.Het bewijs hiervan zijn de vele succesvolle projecten bij corporaties, beleggers, eigenaren, makelaars en beheerders en de in de afgelopen 10 jaar meer danĀ 2000 behandelde dossiers.Het is daarbij de visie om eigenaren en verhuurder toegespitst maatwerk te leveren.

Maatwerk dat ook is afgestemd op de lokale omstandigheden en vastgoedsegmenten. Want iedere woon- en leefomgeving is weer anders en dit vraagt een daarop toegesneden aanpak. In een grote stad werken dingen immers anders dan in een kleinere gemeente of dorp.

U kunt via deze site gemakkelijk een mail sturen aan Woonfraude.nl, via het contactfomulier

Uitspraken van Rechtbanken inzake hennep gerelateerde schades.

Uitspraak rechtbank inzake :

De huurder van een duur penthouse heeft dit volledig ingericht als hennepkwekerij. De verhuurder vordert veroordeling tot betaling van alle schade, waartegen de huurder een veelheid van verweren aanvoert.

Uitspraak rechtbank inzake :

Aansprakelijkstelling van verhuurder door Essent inzake hennepkwekerij in de verhuurde woning.

Achtergrond informatie van de Jurofoon