wiettlerinjehuis.nl

BVO – woonfraude.nl

Bewust Toetsen ! Beter vooraf dan achteraf.

bewust huren logo

Laatste Site update

Laatste site update is geweest op

[9 maart 2014]

in deze sectie

Info: In deze update komt er een einde aan de zaak tussen Liander en mij, na betaling van een in het vonnis gesteld bedrag en starten de onderhandelingen met de tegenpartij.

Forum

Hier kan je allerlei informatie delen met anderen. Tips en Tricks? Zet ze hier neer. Een te vriendelijke huurder die ineens groene vingers bleek te hebben? Zet het hier neer.

 

Forum Regels :

  • Ben je nieuw : de eerste keer zal je reactie moeten worden toegelaten. Daarna kan je gewoon blijven reageren.
  • Gebruik van hyperlinks is toegestaan, echter bij 2 of meer links wordt je reactie in de moderatie queue gezet. (spam bescherming)
  • Toch spammen ? Een ip-ban is het gevolg, waarna je volgende bezoek eindigt op SnipSpammerLink.com
  • Reageren op elkaar is prima maar houdt het netjes. Niet ter zake doende argumenten of trollen kunnen worden verwijderd en eventueel ook op de ban-list worden gezet.
  • In voorkomende gevallen heeft de moderator het eind oordeel.

 

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist registratie.

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:wietkwekerij in mijn pand
missy
Net nieuw
Berichten: 1
Permalink
Post wietkwekerij in mijn pand
on: [ 3/01/2013 | 19:18 ]
Quote

ook bij mij is het fout gegaan na een poging tot verkoop van mijn woon/winkelpand. ook op advies van de makelaar die na kleine 2 jaar proberen te verkopen, met de optie kwam om het pand te verhuren. wijfelend heb ik ja gezegd daarop. niet genoeg naar mijn intuitie geluisterd. binnen 1 jaar verhuur sommeerde de politie mij op het bureau te komen, (gelukkig had ik wel een huurcontract en stonden gas/water/licht op naam van de huurder), om mijn onschuld te bewijzen. er was een inval gedaan, omwonenden hebben de politie gealarmeerd en er was een wietkwekerij aangetroffen, met ruim 400 planten.
daarna een advocaat erop gezet, een aansprakelijkheidsverzekering dekt geen verhuur van onroerend goed (dit moet je toevallig maar weten, ik dus niet)met hoge advocaatkosten door mijzelf bekostigd, kan je een huurder die en niet betaald en een strafblad heeft niet uit je eigen pand zetten, hoe raar!!!!uiteindelijk na uitspraak rechter kan je weer in je eigen pand de schade opnemen. pand volledig verruineerd.... kosten herstel, rond de 15000 euro.
ik ben erg boos/verdrietig en weet ik wat niet meer geweest hierover. dit kleine verhaal heeft ongeveer 1 jaar geduurd.
ik verhuur dit pand al jaren, telkens deed ik hetzelf, ik zal voortaan altijd zefl de controle blijven uitvoeren en het nooit meer uit handen geven aan derden/ een makelaar. het is 20 jaar goed gegaan tot dat......

Wietteleri-
njehuis.nl
Beheerder
Berichten: 10
Permalink
Post Re: wietkwekerij in mijn pand
on: [ 11/02/2013 | 17:59 ]
Quote

Dit is precies waarom deze site er is. Om juist degene te waarschuwen die zelf wil verhuren of op andere wijze ongewild bij hennepteelt is betrokken.

In de toekomst zou een duidelijk beleid bij makelaars die tot de 'verhuurbemiddelaars' gerekend willen worden moeten worden opgesteld voor de ID-controle, hoe om te gaan met salarisstroken etc. Juist om die ene huurder die willens en weten de zaak op een vervelende manier wil uitbuiten.

woningsurv-
eillancedi-
enst
Net nieuw
Berichten: 1
Permalink
Post Re: wietkwekerij in mijn pand
on: [ 24/04/2013 | 14:57 ]
Quote

Met name willen wij als ondernemer hier sterk in staan. Om fraude voor die tijd tegen te gaan en om controle acties en observatie met technische middelen toe te passen.
De verhuurder en eigenaar van het pand staat op deze wijze sterk a.d.h.v. regelmatige observatie van het pand/ bedrijf. En het op papier vastgestelde controle tijden en observatielijst en melding bij justitie bij fraude pleging.

Pagina's: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34; Pagina geladen in: 0.042 seconden.